Svirka za njuške

U subotu, 30. ožujka u KSET-u će se održati humanitarni koncert, a za najdraže njuške svirat će 4 benda: ThroaTTwisteR, Proleter, EoT i Lili Gee. Financijska sredstva/prilozi se skupljaju za spašavanje unesrećenih životinja i prevenciju nasilja nad životinjama.

 

ThroaTTwisteR, četveročlani bend oformljen s ciljem stvaranja adekvatno agresivne i moćne glazbe ubrzo postaje jako ime hrvatske metal/hardcore scene. Groove hardcore rifovi, pomiješani s preciznim i tvrdim bubnjevima te monstruoznim vokalom neće nikoga ostaviti ravnodušnim!

YouTube / Bandcamp

Proleter je power trio iz Zagreba čije su pjesme spoj melodičnog miksa punk rocka i pop punka. Utjecaji su im uglavnom bendovi kojih će se najbolje sjećati svi odrasli krajem 90ih i početkom ovog tisućljeća.

YouTube / Bandcamp

EoT je punkrock heavy bend iz Karlovca čije skladbe krase snažni gitarski rifovi popraćeni iskrenom, emotivnom i kritičnom lirikom. Glazba koju izvodi EoT, kako sami navode, inspirirana je širokim spektrom glazbenih utjecaja, od klasike pa sve do modernih pravaca 21. stoljeća.

YouTube / Bandcamp

Lili Gee iza sebe ima dosta glazbenog iskustva, a nekima je poznatija kao Miss Red Hunter dok je nastupala s grupom Soul Fingers. Zatim je započela suradnju s Mirom Odakom i krenula u samostalnu glazbenu karijeru, koja je urodila mnogobrojnim pjesmama i nedavnim debitantskim EP-em „Okus sunca“.

YouTube

Uživaj u svirci i pomozi njuškama!

Ulaz se otvara u 20 h, a ulaznicu možeš nabaviti na ulazu na dan svirke! Sav prilog prikupljen od prodaje ulaznica ide u humanitarne svrhe, a preporučena donacija je 30 kn.

humanitarni koncert