Koala Voice - promocija albuma

Nakon izvrsnog nastupa kao support dvojcu Seine krajem 2018. bilo je i više nego jasno kako će odlični Koala Voice doći održati samostalni koncert u Zagrebu! Slovenski indie - disco sastav 27. ožujka ponovo posjećuje KSET, ali ovaj put u sklopu turneje na kojoj promoviraju svoj najnoviji album “Woo Horsie” koji je naletio na izvrsne kritike!

Prva koncertna promocija ovog albuma bila je u kultnom Ljubljanskom Orto Baru koji je bio rasprodan gotovo tjedan dana prije samog nastupa! Ako do sad već ne znaš - Koala Voice je bend iz malog grada Kisovcec koji sa svojom velikom mješavinom indie-punk, pop i disco zvuka već više od tri godine osvaja publiku od Liverpoola, Moskve, preko Zagreba pa sve do Skopja, Varšave i Tallina.

Nakon hvaljenog plesnog i melodičnog prvijenca “Kangaroo’s a Neighbour”, prošlogodišnji studijski uradak “Wolkenfabrik” još jednom vraća u fokus zarazni ritam i moćni vokal benda, a producirao ga je Danton Supple koji je poznat po suradnji s imenima poput Coldplaya, Iana Browna ili Morrisseya. Album je i portal Muzika.hr svrstao u top 5 prošlogodišnjih regionalnih izdanja, nazivajući Koala Voice bendom kojeg treba slušati i pratiti jer bi ubrzo mogli postati jako veliki.

Nastupi poput prošlogodišnjeg na INmusic festivalu, onog kao predgrupa za legendarne Pixies prošle godine u Ljubljani, ili na nekima od najboljih festivala kao što su EXIT i Pohoda svakako potvrđuju da se Koala Voice nastup mora doživjeti. Koala Voice čine: Manca Trampus (gitara, vokal), Miha Prašnikar (bubnjevi), Tilen Prašnikar (bas gitara) i Domen Don Holc (gitara).

YouTube / Bandcamp / Bandcamp (Woo Horsie) / Facebook / Instagram / Web

Ulaz se otvara u 20 h. Ulaznice u pretprodaji nabavi u Dirty Old Empire i KSET-u po cijeni od 30 kn. Na dan koncerta cijena ulaznice iznosit će 40 kn.

koncert