Ogenj

U petak, 22. ožujka u KSET stiže koprivnička etno-punk-folk petorka Ogenj koja će vas oduševiti i rasplesati plesno-zaraznim doskočicama na domaćem kajkavskom.

Poneki ih uspoređuju s Flogging Molly, dok nisu daleko ni od Mumford and the Sons. Balade, poskočice, poguranci, doskočice, zborna pjevanja, prštanje energije, znoj i suze dio su svakog performansa Ognja.

Svoju glazbenu priču započeli su kao akustični trio krajem 2015. godine. S vremenom se kolektiv proširio, a s njim i glazba koju sviraju. Da bi doživljaj bio bolji i da bi bend još malo iskočio iznad standardnih hrvatskih rock grupa, pobrinuo se pitki lirski izričaj na kajkavskom.

Hote, hote video / Lepa Mara video

 

Ogenj čine Denis Kuzel na bubnjevima, Filip Kušnjer na električnoj gitari, Borna Ilić na basu, Luka Iverac – Ivek na violi/harmonici i Tomo Mihac Kovačic na akustičnoj gitari i tamburici.

Krenuvši u novu godinu s mnoštvom rezerviranih datuma koncerata, nastavljaju promociju svog glazbenog prvijenca Domaj. Hvaljeni album prepoznat je ne samo od strane publike koja ih vjerno slijedi na njihovim nastupima već i od glazbene kritike što su potvrdili dvjema nominacijama nezavisne glazbene novinarske nagrade Rock&Off. Ogenj je nominiran u kategorijama “Veliki prasak” (najbolji novi izvođač) i “Nagrada publike”.

Ogenj live

Ulaznice za koncert moći će se nabaviti u pretprodaji u KSET-u i Dirty Old Shopu po cijeni od 30 kn, a na ulazu će koštati 40 kn. Ulaz se otvara u 20 h, a detalji o satnici i početku pretprodaje bit će objavljeni na Facebook eventu.

koncert