TechTalk: Deegloo

U utorak 12. 3. u 14 h u KSET dolazi Tomislav Priselac iz tvrtke Deegloo. Kroz prezentaciju će dati uvid kako su jednom svojem klijentu, koji je lider na području američke mljekarske industrije, uštedjeli $60 000 godišnje zamijenivši enterprise software open-source tehnologijom.

Naravno, smanjeni troškovi su klijentu izmamili osmijeh na lice, a njihovom development timu dali osjećaj zadovoljstva te iskustvo rada s jednom od najpoznatijih in-memory distribuiranih baza podataka. Najaktivnije očekuju i vrijedne nagrade stoga svakako svratite u KSET!

O tvrtki: Deegloo d.o.o. je tvrtka koja pruža usluge izrade softvera po narudžbi. Rade na razvoju softvera u domeni mljekarske industrije za američko tržište. Trenutno broje 20 članova te aktivno rade na proširenju organizacije na 50 ljudi do kraja 2019. godine. Vizija im je postati vodeća agencija u regiji za razvoj rješenja temeljenih na konceptima velikih podataka i umjetne inteligencije.

O predavaču: Tomislav je suosnivač Deegloo d.o.o. Magistrirao je na Fakultetu Organizacije i Informatike u Varaždinu i odmah nakon završetka studija se zapošljava u poznatom hrvatskom startupu - Farmeron, gdje radi na kompleksnoj platformi za upravljanje mljekarskim farmama. Nakon nepune 3 godine, zajedno s poslovnim partnerom i prijateljem, ulazi u poduzetničke vode i otvara vlastitu tvrtku: agenciju za razvoj softvera po narudžbi.

Ulaz je slobodan za sve!

TechTalk je skup predavanja koja organizira udruga SS FER. Predavanja se održavaju tijekom cijele akademske godine, a kroz neformalnu edukaciju studenti se upoznaju sa aktualnostima u svijetu industrije. Sam događaj se sastoji od prezentacija tvrtki, upoznavanje sa aktualnim tehnologijama i informiranja studenata o mogućnostima zaposlenja.

techtalk