Čuješ?!: Aklea Neon, Legs, Martin's Surfers

U utorak, 12. ožujka ulazimo u drugu polovicu pete sezone natjecanja Čuješ?!. Vrijeme je još uvijek promjenjivo pa smo pozvali tri benda koja će zagrijati atmosferu KSET-a i od kojih ćeš zaboraviti na svu hladnoću, a oni su Aklea Neon, Legs i Martin's Surfers!

Aklea Neon osječka je kantautorica i putujuća glazbenica. Svoje afro-soul ethno-beats harmonije kanalizira cijelim tijelom – nogom na pedal looperu, rukom na gitari i MIDI controlleru s glasom koji rezonira do tjemena. Boje njenih zvukova uistinu dočaravaju posebnost nastupa.

YouTube

Legs je četveročlani samoprozvani i samoproizvedeni seasick/flipflopgaze bend iz Ivanić grada. Njihov zvuk može se opisati kao hvatanje duha i stvaranje jedinstvenog mix tapea neprežaljenog kraja prošlog tisućljeća pa ne čudi da se njihov prvi EP zove “Early 2000s DC shoes”. Iako iza sebe nemaju puno nastupa, važno je spomenuti svirku na prošlogodišnjem Johannesburg Festivalu.

YouTube

Martin’s Surfers, kako im i samo ime kaže, žanrovski obuhvaćaju surf rock. Sav autorski rad bazira se na instrumentalnoj glazbi, a u budućnosti možda krenu i sa pisanjem tekstova. Njihov opus možemo vidjeti i u pažljivo sastavljenim video spotovima. Stat ćemo na dasku i prepustiti se da nas provedu kroz visoke valove zvuka.

YouTube / Bandcamp

Dođi, podrži, poslušaj, uživaj i pozovi prijatelje! Vidimo se!

Ulaznicu za koncert možete nabaviti na ulazu na dan koncerta po cijeni od 10 kn do 22:30, dok nakon 22:30 ulaz košta 15 kn. Ako skupiš sve ulaznice u finalu te čeka Volim Ljuto iznenađenje!

Program podržava Gradski ured za kulturu - Grad Zagreb.

Partneri:

AVID produkcija

Pivovara Medvedgrad

RBasic - custom handmade guitars

Treći Svijet

Volim ljuto

koncert