Nogometni kviz

Trpaš u sebe više informacija o nogometu nego što Higuain unese kalorija dnevno? Prošao si svaku fazu frizure počevši od Ronalda iz 2002. do Hamšika preko Fellainia? Ideš u kladionicu u dresu Obilinovića jer vjeruješ u moć Žorža? Ima nas još takvih i skupljamo se 7. ožujka od 20 h u KSET-u na drugom po redu Nogometnom kvizu!

U pitanjima će se nalaziti novije i poznate informacije o nogometu, ali i one stare, zaboravljene činjenice o najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu. Osim klasičnih pitanja, uživat ćemo i u audiovizualnim poslasticama koje će potaknuti najdublje sveopće nogometno znanje.

Kviz je podijeljen u 4 dijela, gdje ćemo na poluvremenu imati pauzu od par minuta. Korištenje mobitela, šaptanje ili druga varanja, nagradit ćemo žutim kartonom. VAR je prisutan u KSET-u te će svako simuliranje biti zabilježeno od strane djelitelja pravde.

Iako je natjecateljska utakmica, zamjene nisu dozvoljene. Ekipa se sastoji od maksimalno 3 igrača, a broj ekipa je ograničen. Pobjednička ekipa je ona koja na kraju ima najviše bodova u ligi te njih čeka nagrada u tekućim oblicima i trofej kojeg izrađuje Tehnička sekcija KSET-a! Za auditivni podražaj pobrinut će se Disco sekcija KSET-a.

Obrazac za prijavu će biti objavljen u  eventu 22. veljače u 12 h!

Kotizacija i ulaz po igraču iznosi 10 kn, dok oni koji ne sudjeluju u kvizu moraju odvojiti 5 kn.

Za svakog igrača koji na sebi nosi dres neke nogometne ikone, automatski na početku kviza pridajemo dodatne bodove njihovim timovima.

Vidimo se!

kviz znanja, disco sekcija kset-a