Glazbeni kviz vol.2

It’s been two months and sixteen days…od održavanja prvog Glazbenog kviza Disco sekcije KSET-a! ‘Good things come to those who wait’ u ovom slučaju vrijedi jer se Glazbeni kviz 6. 3. vraća u KSET u velikom stilu, kao Britney nakon breakdowna.

Bilo da prepoznaješ svaku melodiju u prve 3 sekunde, koristiš lyricse kao rečenične fraze, religiozno gledaš spotove, imaš mentalnu kolekciju naizgled nepotrebnih činjenica povezanih s glazbom ili pak sve navedeno – na pravom si mjestu. Okupi ekipu kako biste se (ponovno) uvjerili da znanje činjenica poput kakve je boje majicu Anthony Kiedis imao na prvom nastupu Red Hot Chilli Peppersa (ako ju je imao) u nekim situacijama može dobro doći.

Tim može sadržavati najmanje 2, a najviše 4 člana. Obrazac za prijave bit će naknadno objavljen 28.2. u podne. Kelisin milkshake možda dovodi sve dečke u dvorište, ali Glazbeni kviz može okupiti ograničen broj glazbeno-kvizaških prodigyja – stoga osiguraj mjesto za svoj tim na vrijeme! Ako tim ipak odustane, molimo da nam to javiš u inbox Disco sekcija KSET-a! Na dan samog eventa potvrde prijavljenih timova počinju u 20 h. Članovi pobjedničke ekipe osvojit će upad na koncert u KSET-u po vlastitom izboru, a Tehnička sekcija KSET-a se pobrinula da sa sobom odnesu i trofej!

Ulaz se otvara u 20 h. Kotizacija za sudjelovanje u kvizu iznosi 10 kn po članu ekipe, a ulaz za sve ostale je besplatan.

glazba, kviz