Javna tribina "Nezavisni glazbeni portali i kritičari - sadašnjost i(li) budućnost?!"

Glazbeni portal Music Box u suradnji sa KSET-om organizira javnu tribinu pod nazivom "Nezavisni glazbeni portali i kritičari - sadašnjost i(li) budućnost!?" koja će se održati u utorak, 19. veljače u KSET-u s početkom u 20 h.

Javna tribina će pokušati odgovoriti na brojna pitanja koja se odnose na važnost nezavisnih glazbenih portala i kritičara, a sudionici tribine će, među ostalim, razgovarati o sadašnjosti i budućnosti nezavisnih medija, njihovom utjecaju na tijek glazbene scene u Hrvatskoj te zaslužuje li njihov, većinom volonterski, rad više pozornosti.

Svoje mišljenje na ovu temu dat će predstavnici nezavisnih glazbenih portala, ali i ljudi koji su duži niz godina prisutni na hrvatskoj glazbenoj sceni, bilo kao PR stručnjaci, koncertni promotori, glazbeni kritičari, nezavisni izdavači ili glazbenici.

Sudionici tribine:

Zoran Stajčić, glazbeni kritičar, suosnivač i glavni urednik portala Ravno do dna

Tamara Terzija, PR stručnjak (Elemental, Dubioza kolektiv, Damir Urban, Meritas, Changer festival)

Zvonimir Ante Stamać, glazbeni menadžer, booking agent i label menadžer (Elemental, Kandžija, Antenat, ABOP, KSET, Seasplash festival, Pozitivan ritam)

Perica Štefan, koncertni promotor, PR i event menadžer (Hangtime Agency, Good Vibrations)

Joško Klarić, glazbenik, producent i promotor (Ischariotzcky, Šakan festival)

Nikola Knežević, moderator tribine, glazbeni kritičar, suosnivač i glazbeni urednik portala Music Box

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane ljubitelje glazbe i glazbenike da nam se pridruže 19. 2. u KSET-u, aktivno sudjeluju u tribini postavljanjem pitanja gostima te svojim dolaskom podrže nezavisnu glazbenu, portalsku i kritičarsku scenu u Hrvatskoj.

Ulaz je besplatan!

 

Organizatori:

Music Box

KSET

 

Partneri:

Ravno Do Dna

Hangtime Agency

predavanje, tribina