Opet ne'š umočit'

I ovo Valentinovo u KSET-u se održava svojevrsni dan suhih!

Disco sekcija KSET-a ponovno vas poziva da svetkujete jedan od najbitnijih dana u godini za svakog samca. 

Iako ste sami na Valentinovo bilo bi dosta jadno da ostanete doma i bedirate se uz neki loš film koji vas podsjeća na bivšu/bivšeg i ronite suze radi odnosa koji je, budimo realni, bio neodrživ zbog 500 razloga. Umjesto da ste jadni potražite svoju sreću na mjestu gdje vas nitko ne osuđuje što ste single.

Dan je to kada sve maske padaju i jasno se vide oni među nama koji traže svoju zadnju priliku ljubavi na Valentinovo. Ovaj svojevrsni Tinder event prošle godine je privukao mnogo usamljenih duša, a neki su čak i uspjeli “umočiti”, iako smo se trudili pružiti svima maksimalnu nelagodu glazbenom selekcijom.

Ove godine ćemo se ipak morati jače potruditi da vas cockblockamo jer je došlo do neočekivanog razvoja situacije gdje su se uspjele izmijeniti mnoge tjelesne tekućine i brojevi u publici.

Dakle, kao i prošle godine DJ će te istovremeno motivirati, cockblockati i deprimirati glazbenom selekcijom, a na tebi je da uhvatiš zadnji voz.

Čak i ako ne bude ništa, nisi se istrošio za upad, a vidio si lijepe ljude za koje ne’š vjerovati da su single pa će ti biti lakše.

U svakom slučaju ako ne dođeš - ne’š sigurno!

Naša cockblock selekcija sadržavat će:

Živo Blato, Mali Mate, James Blunt, Enrique Iglesias, Adele, Modern Talking, Toše, Vatrogasci, Gunther, Gotye, Hladno Pivo, Djeca sa Žumberka, George Michael, Goran Karan, Daniel Popović, Dino, Alen Vitasović, Jacques Houdek, Rick Astley, Josip Katalenić, Grupa Kim, Luka Nižetić, Oliver Mandić, Massimo, Justin Timberlake, Kings of Leon, Oliver Dragojević, Neno Belan, Connect, Gibonni

Prošli put vam je DJ mogao pomoći, ovaj put ste prepušteni sami sebi. :*

Ulaz se otvara u 20 h. Ako si single upad je 5 kn, a za one u vezi 10 kn… (Da znate zašto vas cure na ulazu pitaju: “jeste li single?”).

valentinovo, party