Večer psihodelije uz The Sonic Dawn (DE)

Odlični danski psihodeličari The Sonic Dawn će nam u srijedu, 13. veljače, priuštiti večer zavodljivih melodija i posebnog audio-vizualnog iskustva. Trio iz Copengagena koji je 2018. godinu proveo kao podrška na turneji velikana Brant Bjorka tada će premijerno nastupiti u Hrvatskoj u zagrebačkom KSET-u.

Tom prilikom promovirat će najnoviji album naziva Eclipse koji će svjetlo dana ugledati 1. veljače, svega dva tjedna prije nastupa u Zagrebu. Album je analogno sniman u The Village Recording studiju, produciran od strane Thomasa Vanga koji je producirao nedavne uratke Rogera Watersa, a vinili su pomno izrađeni u kultnom Abbey Road Studios.

Bend je oformljen 2013. godine te ubrzo potpisao za underground label “Levitation Records”, a od samih početaka su intenzivno odrađivali turneje koje su se postepeno proširile po cijeloj Europi. 2015. izdaju album prvijenac na kojem u psihodeličnu bazu svoje glazbe uglavljuju mješavinu raznih žanrova, a na drugom albumu koji izlazi 2017. koji je bio izdan u cijelom svijetu zvuk im postaje tamniji i misteriozniji.

Članovi benda:

Emil Bureau (gitara/vokal)

Jonas Waaben (bubnjevi)

Niels ‘Bird’ Fuglede (bas gitara)

Bandcamp / Website / Facebook / Instagram

Karte po preprodajnoj cijeni od 30 kn mogu se pronaći u KSET-u i Dirty Shopu, dok će na dan koncerta cijena karte iznositi 40 kn.

koncert