Disco is not dead vol.2

U subotu 26.1., uz pomoć DJ-eva Disco sekcije KSET-a lansirat ćemo se na petosatni izlet u 2049.-u da vidimo što će se tada slušati i hoće li sve biti baš potpuno isto kako smo zamišljali u 80-ima.

Sve je počelo prije nekoliko tjedana, kada su KSET-ovci u kontejneru iza FER-ovog Zavoda za putovanje kroz vrijeme pronašli nekakav čudan stroj. Pošto nisu znali čemu služi, odmah su pozvali predstavnike Tehničke i Računarske sekcije KSET-a ne bi li svojom stručnošću razjasnili taj misterij. Oni su također bili vrlo zbunjeni. Nikad nisu vidjeli išta slično.

Cijelu je tu scenu iz kutka promatrao sumnjivi čovjek, lica napola osvijetljenog slabom uličnom svjetlošću. Svjetlo je ipak bilo dovoljno jako da stvori odsjaj na lancu koji je visio uz bok njegovih uskih kožnih hlača. Kako se približavao začuđenim KSET-ovcima sve je jasniji bio njegov zagasiti smiješak i lijepa plava kosa. Nakon što je skinuo avijatičarke KSET-ovci su sve shvatili. To je bio, naravno, Ryan Gosling.

Ryan im je rekao kako moraju organizirati najveći synthwave party koji je Zagreb vidio, te će kombinacija basa, sintisajzera i rasplesane gomile u šarenim jaknama aktivirati mašinu koja će nam otkriti čudesa distopijske budućnosti.

Slušamo: Com Truise, Pertubator, Gunship, Electric Youth, Kavinsky, Flashworx, Tycho, Lazerhawk, Night Runner, VHS Dreams, Droid Bishop, Miami Nights 1984, Futurecop!, Maethelvin i još mnoge druge.

Ulaz se otvara u 22h, a upad je 10 kuna za studente, a 15 kuna za građane. Šank radi do ponoći, pa je dozvoljen unos vlastitog pića.

party