Flekseton

Ulazak u novu godinu ćemo 19.1. u KSET-u popratiti tvrdim tekstovima, masnim basevima i pokojim mumljanjem. Kako bi nahranili vaše, a i naše hip-hop potrebe, puštat ćemo staro i novo te strano i domaće kroz 3 segmenta, a večer počinjemo povratkom korijenima od 21h.

▌│█║▌║▌║ FLEX-TRU ║▌║▌║█│▌

Slušamo stari hip-hop od 90-tih do početka nultih, od liričkih klasika zapada i istoka do tvrdih zvukova iz Memphisa. Compton nam neće biti ni do koljena, a posramit ćemo i Radio Los Santos.

Nakon toga ćemo se iz kolijevke rapa preseliti na nešto bliskije prostore.

▌│█║▌║▌║ FLEX-YU ║▌║▌║█│▌

Imamo i mi konje za trku. Pogledat ćemo im ravno u zube jer su kroz zadnjih par desetljeća izbacili mnoštvo skupih hitova. Zaigrat ćemo ping pong, prisjetiti se stare škole kreka, a i proviriti preko granica nastalih nedugo nakon što su prvi MC-ji dizali atmosferu na tulumima u Bronxu. Također nećemo zanemariti momke i cure koje trenutno žare i pale ovim prostorima, što nas dovodi do kulminacije večeri...

▌│█║▌║▌║ FLEX-NEW ║▌║▌║█│▌

Lijepo se prisjetiti početaka i nasljeđa, ali na mladima svijet ostaje. Nećemo diskriminirati: čut ćemo čiste vokale “pravog” hip-hopa, masne zvukove grime-a te mumljanje popraćeno basom. Štancat ćemo hitove k’o Chris Brown kaznene prijave, a WHO će ujutro proglasiti epidemiju fiber-muscula.

Ulaz je u 21:00, cijena ulaznica do ponoći iznosi 10 kuna, a nakon ponoći 15 kuna. Obzirom da šank radi do ponoći, možeš donijeti svoju cugu. Pozovi svoj gang, dođi i fleksaj koliko ti to srce poželi.

party