Haiku Garden & Lynch

U petak, 18. 1. KSET će ugostiti slovenske bendove Haiku Garden i Lynch!

Lynch i Haiku Garden dio su moćne slovenske alternativne scene koja se najbolje povezala u sklopu MENT festivala u Sloveniji, gdje su i nastupili 2017. godine.

Četvorka iz Ljubljane pod imenom Haiku Garden poznata je po svojim ugodno bučnim gitarskim dionicama i melankoličnom vokalu koji ih uspješno vode mutnim i nepredvidivim predjelima shoegazea, noise rocka i dream popa!

Nakon kritički prihvaćenog EP-a pod imenom “Waver”, bend je u listopadu 2018. izbacio i svoj album prvijenac “Where If Not Now” koji je u vrlo kratkom roku svojim melodijama pridobio značajnu pažnju publike i kritičara unutar i van slovenskih granica, zbog čega se Anže, Matevž, Klemen i Luka mogu pohvaliti brojnim internacionalnim nastupima - prohujali su gotovo svim zemljama kroz koje teče Dunav, a bili su i u Poljskoj, Litvi, Francuskoj, Engleskoj i Španjolskoj.

Where If Not Now LP / Waver EP / Instagram page / Facebook page / YouTube kanal

Glazbeno je Lynch obogaćen noise gitarama u kombinaciji s ugodnim vokalom koji nude mogućnost velike varijabilnosti unutar same pjesme.

Bandcamp / YouTube kanal / Facebook page / Instagram page

Ovaj koncert je pod pokroviteljstvom MENT Ljubljana, trodnevnog festivala i konferencije suvremenih umjetnika diljem Europe, s fokusom na glazbenu industriju i kreativu.

Karte u pretprodaji koštaju 30 kuna. Potraži ih u Dirty Old Shopu ili od 7. siječnja u KSET-u. Na dan koncerta karte će koštati 45 kn.

koncert