Nova godina 2019

S frendovima imaš milijun dogovora - od putovanja u inozemstvo s još 15 ljudi do dočeka nove godine u kućici na planini s još maksimalno jednom osobom. No, kako se prosinac približava, svi frendovi su neodlučni, a učestalost pitanja 'Di ćeš za Novu?!' je nemjerljiva.

Ne čekaj pet do ponoć da odlučiš gdje ćeš i priušti si doček Nove o kojem se priča do idućeg dočeka. O čemu mi? O Novoj godini u KSET-u!

Na ovom dočeku imaš ALL INCLUSIVE tretman, što u prijevodu znači da ćeš moći jesti (opcije za vegetarijance i vegane osigurane) i piti do iznemoglosti - garantiramo da nitko neće ostati gladan ni žedan. Uz svu tu hranu i piće čeka te i plesni podij na kojem će samo najbolju glazbu puštati Disco sekcija KSET-a.

Uz šampanjac, odbrojavanje i konfete dočekaj Novu godinu uz najbolje društvo, a onda partijamo dok jutro ne donese kraj (tamo negdje oko 5 ujutro kad shvatiš da je vrijeme za dva dana spavanja).

Rezervacije stolova nema, kao ni pušenja u prostoru KSET-a.

Karte po cijeni od 200 kuna su u prodaji i mogu se kupiti u KSET-u svakim radnim danom od 9 do 16 h. Prodaju se do Božića ili do isteka zaliha!

Nakon Božića će se također moći kupiti karte, po cijeni od 250 kuna.

nova godina