Glazbeni kviz

U doba kada posvuda odjekuju melodije prožvakanih božićnih pjesmuljaka i prolazak kroz grad je nemoguća misija, Disco sekcija KSET-a te poziva da utočište od potražiš upravo u KSET-u, gdje će se 18.12. s početkom u 20 h održati glazbeni kviz!

Ne moraš nam se posebno predstavljati, sve znamo...

Već te frendovi iz osnovne nisu mogli smisliti zbog nizanja pobjeda u svakoj kategoriji Songpopa. Isti se trend nastavio i u srednjoj školi, kada su Songpop zamijenili slušni testovi. Tvoji te bliski prijatelji ipak podnose jer im, ako ništa drugo, služiš kao hodajući Shazam.

U vremenu kad je Songpop pao u zaborav, a random glazbene činjenice i lyricsi ti ne mogu pomoći na kolokvijima, Disco sekcija KSET-a pruža ti priliku da iskoristiš to (bes)korisno znanje i povratiš barem tračak svoje stare slave. U utorak, 18.12. dovuci te preostale frendove u KSET kako biste se zajedno okušali u melodičnoj borbi protiv ostalih ljudskih jukeboxa.

Tim može sadržavati najmanje 2, a najviše 4 člana. Obrazac za prijave bit će naknadno objavljen 11. 12., zato budno prati obavijesti! Ukoliko tim ipak odustane, molimo da nam to javiš u FB inbox Disco sekcija KSET-a. Na dan samog eventa potvrde prijavljenih timova počinju u 20 h. Članovi pobjedničke ekipe osvojit će upad na koncert u KSET-u po vlastitom izboru, a Tehnička sekcija KSET-a se pobrinula da sa sobom odnesu i trofej!

Kotizacija za sudjelovanje u kvizu iznosi 10 kn po članu ekipe, a ulaz za sve ostale je besplatan.

kviz