Filmska večer studenata psihologije: Split

Predbožićno je doba, kolokvijima nikad kraja, a ti još čekaš svoju motivaciju - onaj mitski pojam kojeg poznaješ u teoriji, ali ti u praksi često izmiče. U ovim teškim vremenima, Klub studenata psihologije Feniks nudi ti prigodnu antistres terapiju - novo izdanje Filmske večeri studenata psihologije, koje će se održati u ponedjeljak, 17. 12. s početkom u 20 h u KSET-u.

Nakon famoznog i pomalo skandaloznog biografskog filma ‘A Dangerous Method’, nastavljamo u ekscentričnom tonu s ne tako (čitaj: nimalo) povijesno utemeljenim, ali ništa manje intrigantnim filmom - trilerom ‘Split’.

Glavni lik filma, Kevin, ima jednu od najpoznatijih dijagnoza prisutnih u popularnoj kulturi - disocijativni poremećaj ličnosti. Nakon što Dennis, jedna od njegovih 23 ličnosti, otme tri djevojke, na njima je da pokušaju pobjeći prije pojave nove, zastrašujuće 24. ličnosti.

IMDb link 

Kako nitko ne bi ostao gladan, za vrijeme projekcije prodavat će se kokice po simboličnoj cijeni. Šank neće raditi pa osiguraj svoje piće. Nakon projekcije ne žuri kući jer nastavljamo druženje u opuštenoj atmosferi!

Projekcije se prikazuju isključivo u edukativne svrhe i kao takve nisu temelj nikakvog kapitalnog prihoda, već služe samo i jedino proširivanju filmskog znanja šire i uže akademske javnosti te se, kao takve, ne naplaćuju.

Ulaz je besplatan i slobodan za sve.

projekcija, filmovi, kino