TechTalk: Sinusmatik

Dođi u utorak, 4. 12. u KSET na predstavljanje poduzeća Sinusmatik i saznaj više o industrijskoj automatizaciji u zabavnoj industriji.

Sinusmatik je tvrtka s više od 30 godina iskustva u razvoju prototipova adrenalinskih zabavnih atrakcija za poznate svjetske parkove (Gardaland, Disneyland..), te modernizacije starih atrakcija. Također se bavi izradom električnih kućišta specifičnih oblika i boja prema željama, potrebama i normama (UL certifikat). Zadnjih 5 godina bavi se i monorail vlakovima.

Vrata su otvorena za mlade i perspektivne ljude željne rada, znanja i educiranja.

O predavaču:

Nika Tandarić, univ.bacc.ing.log (inženjer logistike), nakon završetka faksa počela je raditi u Sinusmatiku i zadužena je za koordinaciju svih kretanja materijala, proizvoda i robe u fizičkom, informacijskom i organizacijskom pogledu. U sklopu posla sudjeluje u projektima i edukacijama kako bi čim više naučila.

Ulaz je slobodan za sve!

TechTalk je skup predavanja koja organizira udruga SS FER. Predavanja se održavaju tijekom cijele akademske godine, a kroz neformalnu edukaciju studenti se upoznaju s aktualnostima u svijetu industrije. Sam događaj se sastoji od prezentacija tvrtki, upoznavanje s aktualnim tehnologijama i informiranja studenata o mogućnostima zaposlenja.

techtalk, predavanje