Igralom — promocija albuma

Pred sam kraj jesenske sezone, točnije u petak 14. 12., KSET će ugostiti niški bend Igralom koji će tom prilikom promovirati svoj drugi album Sunovrat.

Igralom je glazbena grupa iz Niša, iz Srbije, formirana 2015. godine od strane Mladena Marjanovića (gitara, prateći vokali), Dimitrija Simovića (vokal, bas gitara) i Marka Tomovića (bubanj i perkusije). Zvuk i groove grupe su od samog početka primarno usmjereni muzici Zapadne Afrike, naime - pustinjskom bluzu iz Sahare. Prisutan je i ogroman utjecaj rock and rolla i alternative, pogotovo novog vala.

Nakon samo tri mjeseca postojanja grupe snimljen je album prvijenac "Pogrešna poznanstva" u studiju Roberta Telčera (Veliki Prezir/Partibrejkers) pod nazivom Šamarčina. Krajem 2017., odnosno početkom 2018., Igralom je u istom studiju snimio i drugi album naziva Sunovrat u suradnji s umjetnikom i producentom Chrisom Eckmanom, a izdan je sredinom rujna 2018. za Ammonite Records (SRB) i Geenger Records (HRV).

Ovaj energični trio je do sada odsvirao preko 80 nastupa po cijeloj regiji te u Italiji i istočnim dijelovima Rumunije i Bugarske, a dan nakon koncerta u KSET-u zasvirat će i s miljenicima domaće publike My Baby u Ljubljani.

Bandcamp / Facebook / Instagram / YouTube 

Karte po cijeni od 25 kn u pretprodaji bit će moguće od 26. 11. kupiti u KSET-u i Dirty Old Shopu, a na dan koncerta cijena će iznositi 35 kn.

koncert, promocija albuma