Nogometni kviz

Znaš da se Jonas zove Jermaine, a Defoe Jermain? Znaš koje je godine Nantes poharao Francusku ligu? Znaš koliko je Savo Milošević visok i koliko Obafemi Martins stvarno ima godina? Ako je odgovor na svako pitanje bio potvrdan, vidimo se 12. 12.2018. u 20 h u KSET-u na nogometnom kvizu!

U pitanjima će se nalaziti novije i poznate informacije o nogometu, ali također i one stare, zaboravljene stvari o najsporednijoj dobroj stvari na svijetu. Osim klasičnih pitanja, uživat ćemo i u audiovizualnim poslasticama koje će potaknuti najdublje sveopće nogometno znanje.

Kviz je podijeljen u 4 dijela, gdje ćemo na poluvremenu imati pauzu od par minuta. Korištenje mobitela, šaptanje ili druga varanja, nagradit ćemo žutim kartonom. VAR je prisutan u KSET-u te će svako simuliranje biti zabilježeno od strane djelitelja pravde.

Iako je natjecateljska utakmica, zamjene nisu dozvoljene. Ekipa se sastoji od maksimalno 3 igrača, a broj ekipa je ograničen. Pobjednička ekipa je ona koja na kraju ima najviše bodova u ligi te njih čeka nagrada u tekućim oblicima i trofej Tehničke sekcije KSET-a! Za auditivni podražaj pobrinut će se Disco sekcija KSET-a. Obrazac za prijavu će biti objavljen u Facebook eventu 3. prosinca u 12 h!

Kotizacija i ulaz po igraču iznosi 10 kn, dok oni koji ne sudjeluju u kvizu moraju odvojiti 5 kn.

kviz, sport