Expecto Ksetorum III

Nakon što su se održale projekcije svih Harry Potter filmova, red je da pokažeš znanje o najdražem nam čarobnjaku i to sve u čarobnom okruženju! U srijedu, 5. 12., s početkom u 20 h u KSET-u će se održati Expecto Ksetorum!

Ako ti je jedna od životnih želja pronaći svoj štapić kod Ollivandera, pokloniti čarapu kućnom vilenjaku, uhvatiti zvrčku, upoznati članove obitelji Weasley i konačno isprobati Felix Felicis, KSET po treći put postaje Hogwarts i pomaže ti ostvariti gore navedene želje. :)

Uz sav taj sadržaj, imaš priliku zaigrati i tri različite igre - Kviz znanja, Alias te Quidditch! U kvizu ćemo testirati tvoje znanje o svim poznatim i malo manje poznatim stvarima u čarobnjačkom svijetu, Alias je igra u kojoj igrač mora svome timu objasniti pojam, a u Quidditchu ćemo vidjeti koliko mirnu ruku zapravo imaš.

Prijave za kviz će biti preko Google forme, a o tome će biti još obavijesti pa pozorno prati event da ne propustiš svoje pismo.

Oni koji se prijave bit će svrstani u timove izvlačenjem papirića na ulazu. Broj prijavljenih igrača je ograničen, a i za one koji se nisu stigli prijavit će biti mnoštvo popratnog sadržaja!

Izvuci stari čarobni štapić, obuci najdražu pelerinu, zamaskiraj se u omiljenog lika, uživaj u omiljenim pićima u boji Gryffindora, Hufflepuffa, Ravenclawa i Slytherina te podrži underground čarobnjačku scenu!

Vrata se otvaraju u 20 h. Upad iznosi 10 kn za sve, a one koji sudjeluju u kvizu iznosi 15 kn.

harry potter, expecto ksetorum