Adventski Beer Pong

Međuispiti su te toliko sredili da ti nije dosta After MI Caffe dan prije? Fear not jer se u subotu, 1. 12. u KSET-u održava jedan malo kulturniji, ali jednako zabavan event koji organizira Disco sekcija KSET-a. Riječ je naravno o Beer Pongu, ovoga puta u adventskom izdanju!

Ako su ti propali snovi o kontinuiranom prolazu matematike, nemoj da te to obeshrabri jer još uvijek možeš dokazati da imaš najmirniju ruku, najveću toleranciju na alkohol te da čak i pod utjecajem alkohola znaš brojati pogođene čaše! Nenadmašiva atmosfera, sveprisutni povici „KOBE!“, piva, savršene x na kvadrat parabole i još pive.

Čini ti se da je baš to tvoj đir? Svrati u KSET u subotu, 1.1 2. te zajedno sa svojim partnerom/partnericom pokori konkurenciju i ponesi sa sobom doma vječnu slavu, par promila, ali i prigodnu nagradu koju su za tebe pripremili članovi Tehničke sekcija KSET-a. Pravila su ista kao i uvijek: naslanjanjem na stol ćeš zaraditi psovanje od strane sviju prisutnih, pogocima prouzročiti nekontrolirano vikanje (to je skoro pa pravilo), a ako ne znaš ostala pravila, saznat ćeš ih!

Ulaz je u 20 h kad počinju i prijave koje se vrše na licu mjesta.

Plaćaš 10 kuna ulaz, 30 kuna ekipnu akontaciju, a dobivaš dovoljno hmeljnog zadovoljstva da se doma vratiš s osmijehom na licu.

Šank radi do ponoći, što znači da možeš unijeti svoju cugu. Vidimo se!

beer pong