TechTalk: ecx.io

U utorak, 27. 11. u 14 h nam dolazi Željko Bukovčan iz tvrtke ecx.io - an IBM Company. Kroz prezentaciju će dati uvid u moć Springsa - neizbježnog frameworka u Java web aplikacijama koji često nađe svoje mjesto u manjim projektima. Zadaje dosta glavobolja, a naročito XML konfiguracija. Kako to izgleda u praksi, na velikim projektima i rješenjima, zašto se ne može u potpunosti izbaciti XML? Kroz još puno drugih primjera i savjeta u utorak možeš saznati odgovore na ova pitanja.

Prezentacija se neće toliko bazirati na teoriji i definicijama koliko na stvarnoj primjeni i situacijama koje često zadaju probleme te na savjetima kako to riješiti i što Spring pruža, a Željko se nada da će te kroz predavanje bar malo pripremiti za stvarni život i uštedjeti ti živce i vrijeme na budućem poslu.

O predavaču:

Moje ime je Željko Bukovčan, imam 30 godina. Preddiplomski studij informatike završio sam na TVZ-u. Već 5 godina radim kao Java web developer, a od početka se kroz moju karijeru u nekoj mjeri proteže i Spring. Posao kojeg radim je u velikoj većini bio i još uvijek je usmjeren na eCommerce – trenutno na SAP CX (hybris) platformi koja se i sama jako oslanja na Spring te je njegovo poznavanje jedna od ključnih stvari u našem svakodnevnom poslu, odnosno razvoju.

Ulaz je slobodan za sve!

TechTalk je skup predavanja koja organizira udruga SS FER. Predavanja se održavaju tijekom cijele akademske godine, a kroz neformalnu edukaciju studenti se upoznaju sa aktualnostima u svijetu industrije. Sam događaj se sastoji od prezentacija tvrtki, upoznavanje sa aktualnim tehnologijama i informiranja studenata o mogućnostima zaposlenja.

techtalk, predavanje