Otkriće i piće - powered by Pivovara Medvedgrad

U subotu, 3. 11. u KSET-u predstavljamo novo Zarijevo otkriće - Brucifer, pivo Pivovare Medvedgrad kreirano specijalno za ovogodišnju Brucošijadu FER-a te se zagrijavamo za 10. 11. kada će se na FER-u održati 37. Brucošijada FER-a!

Početak događaja je u 20 sati, a najbrži posjetitelji moći će besplatno probati najnoviju kreaciju Pivovare Medvedgrad. Već u 20:30 kreće kratko predstavljanje novog piva pod imenom Brucifer, plod dugogodišnjeg suradnje Pivovare Medvedgrad i KSET-a. Na predstavljanje će se nadovezati kratki pivski kviz s vrijednim nagradama za najbolje pivske znalce, dok će se manje iskusne pivopije moći okušati u nagradnoj igri i osvojiti upad na nadolazeću Brucošijadu FER-a. Nakon predstavljanja slijedi svirka članova benda Sfumato koji će nas uvesti u 37. Brucošijadu FER-a, a zatim će nas Disco sekcija KSET-a zabavljati do jutra uz presjek najboljih hitova izvođača ovogodišnje i prošlih Brucošijada FER-a.

Pivovara Medvedgrad već dva desetljeća s ljubavlju proizvodi pivo vrhunske kvalitete, a od kraja 2015. godine pivo Pivovare Medvedgrad može se pronaći i na šanku KSET-a. Ova pivska priča o suradnji u subotu, 3. 11. dobiva novo poglavlje u obliku Brucifer piva skuhanog povodom 37. Brucošijade FER-a. Brucifer pivo bit će ekskluzivno dostupno na samoj Brucošijadi FER-a te na odabranim šankovima u kratkom intervalu prije i poslije samog događaja.

Dođi 3. 11. u KSET, probaj među prvima novo pivo koje donosi Pivovara Medvedgrad te osvoji upad za ovogodišnju Brucošijadu FER-a!

Ulaz je slobodan za sve!

medvedgrad, predstavljanje piva, brucifer, disco sekcija kset-a