TechTalk: CloudSense

U utorak, 30. 10. u 14 h dođi u KSET, saznaj više o CloudSenseu i informiraj se o umjetnoj inteligenciji te njenoj upotrebi u poslovanju.

CloudSense kao tvrtka nadopunjuje vodeći svjetski CRM kako bi redefinirali mogućnosti trgovine. U ovoj prezentaciji dobit ćete pregled kako se umjetna inteligencija upotrebljava u svijetu poduzetništva za poboljšanje svih aspekata poslovanja. Salesforce Einstein je AI tehnologija koja se koristi u cijelom Salesforce ekosustavu – marketing, prodaja, korisnička podška i e-trgovina. Koristeći ovu i slične tehnologije, CloudSense nudi još jednostavnija i bogatija rješenja za korisnike sustava.

O predavaču: Kristijan Košutić

Kristijan Košutić, magistar znanosti u informacijskoj i komunikacijskoj tehnologiji diplomirao je na FER-u 2013. Nakon završetka studij počeo je raditi na CloudSenseu. U svojoj radnoj karijeri radio je kao konzultant, developer i arhitekt/projektant poslovnih rješenja. U sklopu toga radio je na mnogim projektima u Australiji, Indoneziji, Finskoj, Engleskoj i Njemačkoj. U ovom trenutku vodi mali razvojni tim u odjelu za istraživanje i razvoj.

Ulaz je slobodan za sve!

TechTalk je skup predavanja koja organizira udruga SS FER. Predavanja se održavaju tijekom cijele akademske godine, a kroz neformalnu edukaciju studenti se upoznaju sa aktualnostima u svijetu industrije. Sam događaj se sastoji od prezentacija tvrtki, upoznavanje sa aktualnim tehnologijama i informiranja studenata o mogućnostima zaposlenja.

techtalk, predavanje