Dvoboj filmova: Time Loops

Nakon dvoboja Waltera možda će ti se i ovaj event učiniti poznatim. Ako je to slučaj, možda je i tebe zahvatio „Time Loop“ kao i glavne aktere filmova koje ćemo imati priliku gledati 30. 10. na Dvoboju filmova KSET-u.

LOLA RENNT je njemački film s kraja devedesetih te ga kao takvog obilježavaju jarke boje, čudne frizure te sveprisutna elektronička muzika. Dok Lola pokušava spasiti svog dečka Mannija od iznimno sigurne smrti te nabaviti 100,000 njemačkih maraka, tri različita scenarija će se odviti oviseći o nekom beznačajnom događaju.

PRIMER s budžetom od iznimno niskih 7000 američkih dolara i dan danas predstavlja glavobolju bilo kome tko pokuša povezati sve događaje koji se dešavaju tijekom 77 minuta ovog filma. U filmu kojem je direktor, producent, scenarist, muzički producent, režiser i glavni glumac ista osoba: ShaneCarruth, radnja prati događaje dvojice inženjera Aarona i Abea koji se u slobodno vrijeme bave nezavisnim projektima. Kad slučajno otkriju način putovanja kroz vrijeme, započinje razdoblje eksperimentiranja s nepredviđenim posljedicama.

Početak je u 19 h, a ulaz je besplatan za sve.

Projekcije se projiciraju isključivo u edukativne svrhe i kao takve nisu temelj nikakvog kapitalnog prihoda, već služe samo i jedino proširivanju filmskog znanja šire i uže akademske javnosti te se, kao takve, ne naplaćuju.

kino, projekcije filmova