Linux InstallFest 2018

Priča se da je Linux bolji od Windowsa, ali ne znaš zašto? Koristiš Linux na jednom predmetu i ne razumiješ što se događa? Želiš isprobati Linux i vidjeti u čemu je stvar?

Dođi u KSET u srijedu, 17. 10. od 10 do 16 h, gdje će Računarska sekcija KSET-a pomagati zainteresiranima da instaliraju Linux i saznaju nešto više o tom operacijskom sustavu!

Posjetitelji će moći instalirati neku distribuciju Linuxa po svom izboru ili preporuci, razmijeniti iskustva, naučiti nešto novo i družiti se.

KSET-ovi su računarci svakodnevni korisnici Linuxa pa će uz neformalno druženje pomoći novim i ne tako iskusnim korisnicima kod instalacije operacijskog sustava. Možete imati Linux, a pritom zadržati i Windowse (ako baš želite)!

Naravno, dobrodošli su korisnici svih otvorenih sustava i oni koji se tako osjećaju. Nije bitno jeste li guru s desetogodišnjim iskustvom ili tek početnik, važno je dijeljenje.

InstallFest je prilika za studente željne znanja o otvorenim tehnologijama da isprobaju otvorene i moderne operacijske sustave. Obično je to Linux, u skladu s tradicijom InstallFesta, no nema ograničenja na određeni operacijski sustav. Jedini uvjet jest da je otvorenog koda (open source).

Vidimo se!

linux, installfest, računarska sekcija kset-a