Game Night: Tekken 5

Napokon smo dočekali novo otvorenje sezone Game Nighta i to u utorak, 9. 10. s jednom od najpopularnijih igrica koja je revolucionalizirala fighting žanr – Tekken 5!

Nemojmo se lagati, nismo radili preko ljeta, nismo učili, čak smo se doveli u situaciju da nam se kolektivno ne ide na ljetovanje jer je to gubitak slobodnog vremena, ali zato nikada nismo tako razmišljali kada smo upalili bilo koju igricu te potrošili (čitaj: iskoristili) čitav dan opuštajući se uz virtualni svijet.

Nadamo se da je jedna od tih igrica i bila Tekken 5 jer pobjednika turnira očekuje tekuća nagrada, ponos prijatelja te standardno – trofej uvijek odlične i kreativne Tehnička sekcija KSET-a!

Naravno da vam je uz gameplay potreban i auditivni podražaj, a za to će se pobrinuti Disco sekcija KSET-a koja će vrtiti nostalgične pjesme iz svih Tekken igrica.

Vrata KSET-a se otvaraju u 20 h, a turnir počinje kada se skupi adekvatan broj igrača za knockout sistem turnira. Ulaz za studente iznosi 5 kn, a za one koji to nisu iznosi 10 kn.

Zagrijte si i istrenirajte prste jer očekujemo i više nego odličnu konkurenciju u jednoj od najigranijih igrica na Play Station konzoli.

game night, disco sekcija kset-a