Brucoški KSET Caffe

Nakon što ste se od srednje škole oprostili suzama, ljetne dane i noći proveli pripremajući se za ulazak u studentski život pokojom kriglom pive i jastuke zamijenili skriptama, već se počinjete pitati gdje li je taj ludi studentski život o kojem ste čuli više legendi, nego što ste u protekle četiri godine skupili izostanaka.

Nažalost, takvo nešto nećete pronaći svugdje, ali zato KSET priskače u pomoć KSET Caffeom posvećenim svim brucošima koji će se održati u subotu, 6. 10.!

Tu smo da vam pokažemo da KSET može itekako poslužiti kao magični portal za ulazak u razuzdan (ali i vrlo produktivan) studentski život o kakvom ste oduvijek sanjali.

Za nenadmašan party ugođaj pobrinut će se uvijek originalna Disco sekcija KSET-a čiji će glazbeni rollercoaster zadovoljiti svačiji ukus te izmamiti plesne pokrete i iz najvećih partybreakera, a studentski niske cijene pića tu su da pridonesu cjelokupnom dojmu i učine noć još (ne)zaboravnijom.

Ako želite čuti svoju najdražu trash pjesmu, postajte ju u event jer s početkom nove akademske godine naši DJ-i ispunjavaju glazbene želje!

Ulazak za brucoše FER-a je besplatan, za ostale studente uz predočenje iksice 5 kn, a za nestudentsku party publiku iznosi 10 kn.

kset caffe, disco sekcija kset-a