Ljetno kino KSET — Kodno ime: Signali i sustavi u špijunaži

Nije bitno što je jesen, Ljetno Kino ponovo prži!

U čemu je stvar? U tome da ti prije početka nove akademske godine, koju svi jedva čekamo, KSET i ekipa Videosekcije KSET-a serviraju večernji odmor od stvarnosti - skupimo se u KSET-u, upalimo projektor, ugasimo mozak, nešto jedemo, nešto pijemo, malo ćaskamo i onda stisnemo play.

Bude li toplo, vani smo u dvorištu. Bude li drugačije, unutra smo u Velikoj Svečanoj Koncertnoj Projekcijskoj dvorani KSET-a.

Mjesto radnje: Unska 3, ali ne one sve velike službene zgrade nego ona jedna mala bivša kotlovnica na cesti di je kofol trotoar po kojem ne možeš hodat

Vrijeme radnje: 23. - 27. 9., večernji sati

Program za utorak, 25. 9.:

20:00h - The Conversation (1974) - Što je Francis Ford Coppola radio između Kuma i Kuma 2? Režirao ovaj triler o čovjeku čiji je posao prisluškivanje. Glazbena tema se uvlači pod kožu, a i kraj isto.

22:00h - Columbo (epizoda iznenađenja) - Imali smo samodopadnog Sherlocka i pompoznog Poirota. Columbo je malo drukčiji, nije kao većina ostalih fiktivnih detektiva. Nema neke ekscentričnosti, nema ogroman ego, vozi neku krntiju, radi za L.A. policiju. Ali uporan je. I voli čili.

Prva četiri dana prije/između/nakon filmova (kako nam bude pasalo) puštamo epizode Nicka Praskatona! Kažu da je to crtić za male i za velike, ali tek kad ste malo veći shvatite koliko je Nick opsjednut određenim sekundarnim spolnim karakteristikama.

Satnica je podložna promjenama, ali bez brige, javit ćemo na vrijeme.

U svakom slučaju, kombiniraj!

Ulaz je, naravno, besplatan!

Projekcije se projiciraju isključivo s ciljem proširivanja filmskog znanja šire i uže akademske javnosti i kao takve nisu temelj nikakvog kapitalnog prihoda.

kino, projekcije filmova