Ljetno kino KSET — Kodno ime: Vjerojatnost i statistika otkrivanja počinitelja

Nije bitno što je jesen, Ljetno Kino ponovo prži!

U čemu je stvar? U tome da ti prije početka nove akademske godine, koju svi jedva čekamo, KSET i ekipa Videosekcije KSET-a serviraju večernji odmor od stvarnosti - skupimo se u KSET-u, upalimo projektor, ugasimo mozak, nešto jedemo, nešto pijemo, malo ćaskamo i onda stisnemo play.

Bude li toplo, vani smo u dvorištu. Bude li drugačije, unutra smo u Velikoj Svečanoj Koncertnoj Projekcijskoj dvorani KSET-a.

Mjesto radnje: Unska 3, ali ne one sve velike službene zgrade nego ona jedna mala bivša kotlovnica na cesti di je kofol trotoar po kojem ne možeš hodat

Vrijeme radnje: 23. - 27. 9., večernji sati

Program za ponedjeljak, 24. 9.: 

20:00h - Rear Window (1954) - Jimmy Stewart je slomio nogu i cijelo ljeto mora bit u kolicima i gipsu i dosadno mu je. Pa šta će drugo nego gledat kroz prozor svoje susjede i malo pomalo počinje primijećivati nešto sumnjivo. Hitchcock film za 5 zvjezdica.

22:00h - Poirot (epizoda iznenađenja) - Sjećaš li se onih nedjelja ujutro kad se na televiziji puštao Poirot? Ako ne, nema veze, podsjetit ćemo te mi, samo što će biti ponedjeljak navečer. Belgijski detektiv s londonskom adresom, Agatha Christie ga je stvorila, ali bome Granada studio mu je dao i te kakav lik. Čak su i police art déco.

Prva četiri dana prije/između/nakon filmova (kako nam bude pasalo) puštamo epizode Nicka Praskatona! Kažu da je to crtić za male i za velike, ali tek kad ste malo veći shvatite koliko je Nick opsjednut određenim sekundarnim spolnim karakteristikama.

Satnica je podložna promjenama, ali bez brige, javit ćemo na vrijeme.

U svakom slučaju, kombiniraj!

Ulaz je, naravno, besplatan!

Projekcije se projiciraju isključivo s ciljem proširivanja filmskog znanja šire i uže akademske javnosti i kao takve nisu temelj nikakvog kapitalnog prihoda.

kino, projekcije filmova