JeboTon Ansambl — promocija albuma "Širi ljubav ili šuti"

Najveseliji momci zagrebačkih ulica okupljeni pod imenom JeboTon ansambl nedavno su objavili album prikladnog naziva “Širi ljubav ili šuti”, a promociju tog albuma održat će u matičnom im KSET-u u petak, 7. 9.!

Kako i sami kažu, puno je godina prošlo od prvog okupljanja Ansambla s ciljem da pjesme vlastitih bendova koji funkcioniraju u sklopu JeboTona približe slučajnim prolaznicima na ulici. Ovaj album svojom neosporivom pozitivnom energijom savršeno prezentira njihovu ljubav prema glazbi kroz pjesme bendova Hren, Lobotomija, Spremište i Antidepresiv te sadrži i dvije originalne pjesme ansambla “Proljeće” i “Grubišno polje”.

Ansambl će za posjetitelje ovom prilikom održati poseban rokenrol spektakl gdje ćemo se svi skupa razveseliti i glupirati, polako odzdravljajući još jedno ljeto koje ostaje iza nas. Kao potpora pridružit će im se kolege iz Balkalara koji će publiku zagrijati svojim gypsy aranžmanima.

Snimanje albuma potpisuje Roko Crnić (Porto Morto), mix i master on i Hrvoje Nikšić (Kramasonik studio), a cover art Eva Herceg.

Album je dostupan na njihovom Bandcamp profilu i YouTube kanalu.

Pretprodaje karata neće biti, a upad na koncert naplaćivat će se 30 kn.

koncert, jeboton