Kurve — promocija EP-a w/ Socijalna Služba & Eke Buba

Kurve će u petak, 14. 9. u KSET-u održati promociju EP-a "Na obali sreće" i njihovog prvog vinilnog izdanja u izdanju etiketa Dostava Zvuka i Dirty Old Empire. Vinil će se ekskluzivno moći kupiti na promociji, a na njemu se nalazi kompletna diskografija benda. Potporu će im pružiti bendovi Socijalna Služba i Eke Buba.

KURVE (Zagreb)

Uštimana vanserijska mašinerija koja inspiraciju vuče iz sveg onog sto je prljavo u rocku, a čisto u punku. Lirika intergalaktičkih razmjera opjevana na ritmu galopa prvoklasnih konja kakvih bi se i Corleone posramio dekapitirat. Bili su bolje majke, rokali su sjebane pjesme, sad su se skrasili na obali sreće i čekaju vas pod palmom.

SOCIJALNA SLUŽBA (Zagreb)

Stare iskusnjare, prekaljena bagra koja zna šta radi, prijatelji i bend koji je u talu s Kurvama osim na legendarnoj duploj promociji 2012. također u Ksetu, dijelio stejdž nebrojeno puta, dolaze ponovno na mjesto zločina pomesti sve stare njuške zg punk scene i nasukati svu mladež na svoju ravno-u-facu-šakom-u-zrak pankčinu. Život je lijep!

EKE BUBA (Zagreb)

Furiozni speed punk mlin za ljude pregazit će vas u 20ak minuta trajanja seta po kičmi, glavi, rukama i nogama, nećete znati što vam se dogodilo ni gdje su vam majica i žniranci s cipela. Ne pomažu tablete za smirenje ni za tlak, jedva ćete čekati da završe da više prestane ta adrenalinska erekcija i da se dignete s poda kao normalan gospodin ili gospođa čovjek. Ako preživimo, poželjet ćemo sreću Amerima koji će ih imati prilike gledati na prvoj US turneji koju stišću početkom 2019.

Pretprodaja ulaznica po cijeni od 30 kn kreće 16. 8. u Dirty Old Shopu dok će se na dan koncerta moći kupiti i u KSET-u po cijeni od 40 kn.

koncert