42. Svjetski Elektroplaninarski Pješački Rally

P.I.J.A.N.D.U.R.E. već mjesecima naporno rade i trpe bolove u koljenima kako bi vam u subotu, 9.6. osigurali odličan provod dok planinarite, jedete i pijete na Učkoj povodom 42. Svjetskog Elektroplaninarskog Pješačkog Rallyja. 

Prethodne godine smo otkrili koje su prednosti čučavaca nad wc školjkom, gdje je prvi ilegalno izgrađen Konzum i što se baca kroz prozor na krstitkama u Kutini. 

Kakvi vas točno izazovi čekaju ove godine? Sve ćete saznati 9.6.!

Kad kreću prijave za 42. Rally? Od danas! Kako se prijaviti? Čitaj dalje! Na internetima se nalazi prijavnica koju trebate popuniti zajedno sa svim podatcima o vašoj ekipi: https://goo.gl/forms/SsId6PjLg0WgjiOx1

Nakon toga, preostaje vam samo otići do šanka u KSET-u i uplatiti kotizaciju u iznosu od 150 kuna po članu ekipe. Broj članova po ekipi je ograničen na 4 do 10.

Uskoro slijedi i iščekivani popis opreme koji će biti objavljen na eventu i u e-mail sandučiću prijavljenih ekipa za sve ekipe željne dodatnih bodova.

Ako još uvijek ne znate, Rally je jednodnevni događaj koji organizira Planinarska sekcija KSET-a gdje vas ukratko, odvedemo na neku planinu i uputimo vas kamo morate ići dok rješavate zadatke i izazove koje stavimo pred vas. Naravno, uz sve to se brinemo da ste tijekom dana nahranjeni i napojeni. 
Slobodno pogledajte ovaj poučni video iz vremena kad su Rally organizirali naši pretci: https://www.youtube.com/watch?v=tKhIJEfgH-A&feature=youtu.be.

Tko preživi pričat će, a kao i svake godine nagrađujemo najbolje ekipe (prvo, treće i posljednje mjesto). Prvu ekipu osim nagrade, očekuje vječna slava dok drugu ekipu tradicionalno ne nagrađujemo jer su najveći gubitnici. Treće mjesto zaslužuje nagradu jer su tek drugi gubitnici, a posljednje mjesto je vrijedno nagrade zbog zaista opake konkurencije u toj kategoriji. 

Za bilo kakva pitanja, javite se na kruno.vukmanic@kset.org.

Vidimo se!

planinarenje, planinarska sekcija kset-a