Hard Bass Adidas IV

U petak, 8. 6. održat će se četvrta po redu gopnička hard bass razvaljotka!

Od hladnog siječnja čekamo vrući lipanjski gopnički summit!

Pitali ste: “Gdje je Hard Bass?”, “Tko je gopnik iza konjske glave koji skvota na C zgradi FER-a?”, “Koji postotak selekcije vam zauzima XS project?”.

Iako za sva pitanja postoji iznimno jasan i jednostavan odgovor odgovorit ćemo na samo jedno, a to je pitanje koje glasi

“Zašto je Hard Bass samo u siječnju i lipnju?”.

Što se siječnja tiče, amerikanski špijuni nemaju šanse po hladnoći (kad Putin zatvori dovod plina) protiv gopnika s antifrizom u žilama, stoga proSLAVa Božića može teći neometano. Nakon toga dolazi toplije vrijeme i špijuni provode svoje operacije zbog čega postoji velika opasnost od direktnog konflikta što bi prozapadni mediji iskoristili za dodatno blaćenje napaćenih heroja. A što se lipnja tiče, amerikanski špijuni se moraju vratiti u agencije kako bi predali izvještaje o gopničkim aktivnostima, zato gopnici mogu neometano squattati, piti kvas i vodku i uživati u blagostanju istovremeno raspravljajući o gorućim temama na najboljem gopničkom sastanku u Zagrebu.

I naravno, svaki gopnik u Adidas trenirci plaća upad 10 kn, a ako mu je u pranju, onda plaća 15 kn. Špijunima na ovom partiju, kao i na prošla tri, nije mjesto.

Na ulazu će vas dočekati shot sumnjive tekućine dobrodošlice i krastavac za najbolji Slav squat doživljaj.

Šank KSET-a radit će do ponoći, a mi Slavenstva radi puštamo vas da ponesete i vlastite tekućine.

hard bass, disco sekcija kset-a