Pendrek

U petak, 1. lipnja u KSET-u ćemo imati priliku slušati mladog zagrebačkog repera Pendreka.

Pendrek je reper, voditelj, organizator i hip hop aktivist iz Zagreba. Član je zloglasnog hip hop kolektiva 40industry te suorganizator i host kultnih "Rap Slušaonica" u zagrebačkom klubu Masters.

Nakon toura "Pad sistema" diljem regije s legendarnim General Woom, dobiva ekskluzivni ugovor s izdavačkom kućom Aquarius Records za svoj debi album "Hitovi i himne". Nedugo nakon objave albuma, nastupao je kao predgrupa kultnom hip hop sastavu Tram 11 na koncertu u Domu sportova, od onda ih prati na njihovoj povratničkoj turneji, a konačno je došlo vrijeme i za prvi solo koncert koji će se održati upravo u KSET-u.

Album "Hitovi i himne" izašao je krajem prošle godine i u vrlo kratkom roku pokupio dobre kritike i simpatije publike, a video singlom "Cigare" potvrdio je kvalitetu.

Na bini će mu se pridružiti Bolest, dugogodišnji prijatelj i član 40industryja, te ostali članovi crewa, a DJ podrška bit će mu rezidenti rap slušaonica - BeroZmay, NokiNole i Gfk.

Podršku na flooru dat će Street mentality squad, a šuška se i da će osvanuti neki brutalan graf. Prava hip hop večer u Pendrekovom stilu.

Karte su u pretprodaji po cijeni od 20 kn u KSET-u i Dirty Old Empireu, a na dan koncerta cijena karte iznosit će 30 kn.

VDMS!

koncert, hip hop