1. pivska Medvedijada

Pivovara Medvedgrad vodi vas u svijet crafta na 1. pivskoj Medvedijadi 26. svibnja u KSET-u kroz veliko natjecanje edukativno - zabavnog karaktera!

Naši dobro znani prijatelji iz Pivovare Medvedgrad odlučili su da je vrijeme da Olimpijske igre dobiju velikog suparnika. U svima dragim pivskim sportovima testirat će se vaša snaga, izdržljivost, preciznost i brzina, a možda ćete trebati nakratko uključiti i svoje moždane vijuge. 

No ne brinite, nisu vam potrebne intenzivne četverogodišnje pripreme, već samo puno želje za zabavom! Igramo pet igara, a svaki tim može predstavljati troje ljudi. Kako bi što većem broju vas dali priliku da se okušate u reprezentaciji svojih umijeća, broj timova ograničili smo na 30.

Prijave traju od 20:00 do 21:00 (ili dok se iste ne popune) na ulazu u KSET, a kotizacija iznosi 30 kn (10 kn po glavi) stoga nemojte kasniti! Za tri prvoplasirane ekipe, ali i za posljednju, osigurane su vrijedne nagrade!

Da nam cipele ne ostanu hladne, Disco sekcija KSET-a vrti samo najbolje hitove, primaju narudžbe i mito tako da se između igara očekuju virtuozni plesni pokreti. Vidimo se!

Dragi partner: Pivovara Medvedgrad

Ulaz se otvara u 20 h, upad je 5 kn s iksicom, a 10 kn bez nje!

[]