Stuttgart Online

Prvaci beogradske garaže, grupa Stuttgart Online održat će nakon 2 godine koncert u zagrebačkom KSET-u, u subotu 25. 5.!

Grupa će nastupiti u najjačoj postavi do sada. Naime, poznatom dvojcu Barišić-Slačala se prošle godine kao stalni član priključio drugi basista Demir Ahmetović (ex Multietnička atrakcija, Svemirci).

“Grupa ostaje vjerna garažnom rokenrol zvuku, sve pjesme za kompletiranje 3. albuma su snimljene i spremne. Očekujemo do kraja godine da se objavi kompletan materijal”, potvrdili su nam iz Stuttgart Online-a, obećavajući punokrvnu rokenrol svirku u KSET-u: “Dolazimo na krilima novog singla “Gubitnici”, band zvuči svježe i uigrano i vjerujemo da će ovo biti jedan novi početak za nas i zagrebačku publiku koja nas je srčano podržavala od samog početka”, optimistični su Bojan, Demir i Marko. 

Podsjećanja radi, Stuttgart Online postoji od 2006. godine, izdali su dva albuma “Radost svakom domaćinstvu” i “Prava stvar”, a novi singlovi “Gubitnici” "Ljudi od reči", "YU ROCK" i “Tu za tebe” su dio trećeg, pod nazivom “Štutgart na vezi”, čije se objavljivanje u cjelini planira do kraja godine.

BANDCAMP

Karte po pretprodajnoj cijeni od 30 kn moguće je kupiti u Dirty Old Shopu i KSET-u od 21.5., dok će na dan koncerta koštati 40 kn.

koncert