Job Fair 2018

Studenti će i ove godine imati priliku razgovarati s potencijalnim budućim poslodavcima jer se 23. i 24. svibnja na Fakultetu elektrotehnike i računarstva po trinaesti put održava Job Fair.

Najveći sajam poslova u Hrvatskoj ugostit će preko 100 poduzeća iz 15 različitih grana ICT i elektrotehničke industrije, a osim putem štandova, posjetitelji će o trenutnoj i budućoj ponudi poslova i praksi moći saznati i putem predavanja. Novost ovogodišnjeg Job Faira je mogućnost sudjelovanja na radionicama koje će se također održavati u sklopu sajma.

Kako bi se čim bolje pripremili za Job Fair, pozivamo studente, nedavno diplomirane i one u potrazi za poslom da svoj životopis ostave u bazi životopisa.

Nakon predavanja životopisa u bazu posjetitelji putem maila, osim potvrde, dobivaju i vlastiti QR kod kojeg tijekom sajma mogu koristiti umjesto posjetnice. Više o načinu korištenja QR koda potražite na poveznici.

Na kraju prvog dana sajma, bit će organiziran Loosen Up Party u KSET-u na kojem će se timovi sastavljeni od poslodavaca i posjetitelja moći natjecati u kvizu znanja. Tijekom neformalnog druženja u KSET-u posjetitelji će moći uživati i u nekoliko različitih vrsta koktela.

Sajam organiziraju KSET, SSFER i Centar karijera FER-a.

Više informacija o cijelom događaju moguće je pronaći na internetskoj stranici Job Faira.

sajam poslova, job fair