TechTalk: DevOps with Jenkins

DevOps je jedan od onih popularnih buzzwordova kojime se poslodavci vole razbacivati kao "Agile" ili "kompetitivne plaće". Svi tvrde da to prakticiraju, ali ga svatko drugačije definira.

U ovom predavanju će vam se pokušati predočiti jedno viđenje DevOps "revolucije" i što ono točno predstavlja. Nakon toga ćemo se osvrnuti na to zašto je to bitno za vas i kako će Vaš kod zbog toga biti bolji.

Ulaz je besplatan, ne propustite TechTalk u utorak, 15. svibnja u 14 sati!

Konačno ćemo pokazati kako to otprilike izgleda u praksi (u slučaju Infobipa je to Docker+Jenkins+Maven+Artifactory+Ansible+vjerojatno još nešto).

Ako ćete raditi u bilo kojoj suvremenoj developerskoj firmi ovakvo nešto vas čeka, zašto se ne biste informirali na vrijeme?

O predavaču: Domagoj Nadramija

Kada je 2015. godine diplomirao FER nije niti znao što je Jenkins, a kamoli DevOps. Danas, sa preko 3 godine rada u tom području, rado propovijeda o koristi DevOps principa svakome tko želi slušati (ili ne može pobjeći).

Iskustvo je stekao u Ericsson Nikola Tesli, gdje je mogao osobno vidjeti zašto su Continuous Integration i Continuous Delivery doista važni koncepti za bilo kakav proizvod koji danas želi biti konkurentan.

Zadnjih 6 mjeseci svoje iskustvo primjenjuje (i nadograđuje) u Infobipu gdje se trudi developerima (i sistemašima) olakšati život.

techtalk, predavanje