FER Business Talks: Berislav Marszalek, Entrio

Berislav Marszalek evente živi, sanja i diše, a u ponedjeljak, 14. svibnja će nam ispričati kako je vlastiti diplomski rad pretvorio u uspješno poduzeće i kako je u vrijeme kada su pametni telefoni još bili u povojima uspio stvoriti i održati proizvod kojem je glavni način korištenja upravo mobitel.

Berislav je automatičar po struci i poduzetnik u duši, a 2011. godine je s dvojicom kolega pokrenuo Entrio – self-service platform za prodaju ulaznica temeljenu na mobilnim ulaznicama.

Projekt je krenuo uz investiciju poslovnih anđela, a upornošću i mukotrpnim radom, Entrio je u sedam godina izrastao u najmoderniju ticketing agenciju u Hrvatskoj s timom od osam ljudi, najvećim brojem događaja u ponudi i godišnjim rastom od 50 do 100%. Kraj 2017. godine Entrio je dočekao s preko 950 događaja te više od 200 tisuća izdanih ulaznica u Hrvatskoj i regiji

Tijekom cijele avanture s Entriom, Berislav je pokrenuo i spin-off tvrtku SnapTap koja se bavi razvojem hardverskih i softverskih rješenja za aktivaciju posjetitelja na eventima.

I ne, Bero nema slobodnog vremena, ali uživa u onom što radi i veseli se novim izazovima koji ga čekaju.

FER Business Talks organiziraju Centar karijera FER-a te SPOCK, FER-ov poduzetnički inkubator. Ova serija predavanja o poduzetništvu pružit će nam uvid u uspješan razvoj ideja u opuštenoj atmosferi s predavačima koji imaju dugoročno iskustvo u poslovnom svijetu.

Podršku organizatorima pruža KSET.

Vidimo se u ponedjeljak, 14. 5., u 18 h u KSET-u!

Ulaz je slobodan!

predavanje