TechTalk: Nazovi Styriju ako želiš biti full stack developer

Full stack developeri su danas vrlo traženi, nijedan startup ne može bez barem jedne takve osobe.

Što je to full stack developer, zbog čega je potreban i kako uopće postati takvim pokušat ćemo odgovoriti u ovom predavanju koje će se održati u utorak, 8. 5. u KSET-u s početkom u 14 h.

Styria ima developere raznih profila za svaki korak u razvoju (UI/UX, frontend, backend, mobile, Q&A, DevOps). Izgleda kao da njima nisu potrebni full stack developeri, ali neki od njih to postaju i mogli bi reći da su oni nusprodukt njihovog procesa razvoja.

Kad novi developer dođe u Styriu on dobije mentora, procjene se njegovo znanje i vještine i na temelju toga se definiraju razvojni ciljevi. Brušenjem znanja i vještina stvaraju bolje developere koji za svoj napredak dobivaju nagrade i beneficije. Od prvog dana developeri su uključeni u rad na stvarnim projektima i njihov doprinos je vrlo brzo vidljiv. Kod spremaju u GitLab, radi se code review, prakticira se continuous integration, pišu se testovi (CMS je 94% pokriven testovima).

Styria će predstaviti i njihov tehnološki stack jer smatraju da je on vrlo pogodan za razvoj full stack developera i zadaće koje se postavljaju pred njega.

Ulaz je slobodan, vidimo se u KSET-u!

techtalk, predavanje