Corrupt w/ Maja Pa, pavleisdead, Babilonska

Elektronika u KSET-u nastavlja se 28. 4. na još jednom izdanju Corrupta s poznatim nam DJ gošćama i neobičnim live nastupom. Ovaj put, osim stalne ekipe iz Disco sekcije KSET-a, spoj raznih mračnih žanrova i rave atmosferu, donose Maja Pa i pavleisdead.

Maja Pa
Naša prva gošća je DJ-ica rodom iz Siska, a svoj glazbeni put započela je prije nekoliko godina u Funku, otkad organizira i gostuje na raznoraznim elektroničkim događajima u Zagrebu. Njeguje jedinstven zvuk, miks techna, electra, acida i EBM-a te ga svaki mjesec prezentira u Mastersu s ostalim bRAVEovcima. Za novi Corrupt priprema nepredvidljiv i energičan set kojim će stvoriti rave doživljaj na kakav smo od nje već i navikli.
Soundcloud  

pavleisdead
Tonota nas je zadnji put oduševila svojom live svirkom, stoga nastavljamo po sličnom receptu. Pavleisdead je glazbeni entuzijast koji je svoju adresu preselio iz San Diega u Zagreb. Mračan eksperimentalni hip-hop i noise na kojem mu se glazba bazira brzo će vam se podvući pod kožu, a ludu i transcendentalnu vibru njegovih koncerata naprosto morate osjetiti.
Bandcamp  

Babilonska 
Dugogodišnju članicu KSET-a više ne trebamo detaljno predstavljati. Na prošlom nas je izdanju izula iz cipela, a sigurni smo da će to i ponoviti 28. travnja.
Soudcloud 

VJ: Maca

Krećemo u 22 h i ne stajemo do 4 h. Do ponoći upadate za 10, kasnije za 20 kuna. 

BYOB ili slobodno donesi svoju cugu jer šank radi do ponoći.

corrupt, electronic, rave, techno