Brain Holidays

Brain Holidays u subotu, 7. travnja u KSET donosi ritmove s Jamajke! Ovo je zarazno mantrični groove za rastjerivanje negativne energije. Dođite i isplešite se uz Brain Holidays!

 

Zagrebački reggae bend ove godine postaje punoljetan. Iza sebe imaju gomilu koncerata i tri studijska albuma: „Stereo Roots“, „Save Peace Babylon Delete“ i „System Error“, dok im je četvrto izdanje u fazi pripreme. Prošla godina je bila vrlo uspješna, turneja od preko 20 koncerata u šest mjeseci, prijeđena Hrvatska uzduž i poprijeko, a odaziv publike odličan, što ih je dovelo na ovogodišnji Outlook festival te još mnogih koncerata koji će se nanizati nakon ovoga u KSET-u.

Facebook / Instagram 

Podršku bendu Brain Holidays pružit će Little Vex, punim imenom Vedran Šimunec, mladi glazbenik iz Siska i zaljubljenik u reggae glazbu. Počeo je kao bubnjar, ali put ga odveo i prema drugim instrumentima pa se može reći da je multiinstrumentalist. Do sada ste ga mogli vidjeti na ulicama hrvatskih, ali i europskih, gradova s akustičnom gitarom i usnom harmonikom oko vrata kako svira poznate reggae/ska obrade. Surađuje i sa zagrebačkim One Dreadom, s kojima nastupa u njihovoj akustičnoj varijanti. Ove godine po prvi puta oko sebe okuplja bend koji si je sam dao naziv Regulje. Zajedno su krenuli u klupske svirke te počinju i s autorskim radom.

A tko su Regulje? Regulje su šesteročlani bend u kojem sviraju Sven na klavijaturama, Hrvoje na bas gitari, Juran na lead gitari, Matej na bubnjevima te Antonia i Dario kao back vokali. Regulje za sada sviraju poznate reggae i ska covere (Bob Marley, Albarosie, Manu Chao, Dub fx, Rebelution...) ali polako kreću i u autorske vode te su najavili prvi singl već ove godine.

Ulaznice za koncert moguće je nabaviti u pretprodaji u KSET-u i Dirty Old Shopu po cijeni od 25 kuna, dok će na ulazu koštati 35 kuna. Prvih 40 ulaznica besplatno će dobiti Ziggi Rolling Papers rizle.

Ulaz se otvara u 20 h.

koncert, reggae