Čuješ?!: Fire In Cairo, Coolio Jack

Stigla nam je i zadnja večer natjecanja prije finala! U utorak, 3.4. u KSET-u ćemo ugostiti Fire in Cairo i Coolio Jacka.

Coolio Jack je kantautor s Krka s trenutnom rezidencijom u Zagrebu. Pod tim imenom službeno postoji od 2017. godine, a pjesme koje radi stilski spadaju u ogoljenu akustiku s iskrenim tekstovima i pamtljivim melodijama. Glazbene uzore trudi se ne imati! Nedavno je objavio single kojim najavljuje album prvijenac koji bi trebao izaći u lipnju 2018. godine.

BC: https://cooliojack.bandcamp.com/

YT: https://www.youtube.com/watch?v=nnBMqwfPCYI

 

Fire in Cairo je četveročlani alternativni rock bend iz Zagreba. Opisuju ih snažne koncertne izvedbe visokog emotivnog naboja i prepoznatljivog zvuka. Pjesme su aranžirane tako da slušatelju pričaju priče što u njemu izaziva poistovjećenje kroz vlastita iskustva. U rujnu 2017. godine izašli su iz studija gdje su snimili četiri pjesme koje su redom i objavili, a u travnju ponovno ulaze u studio gdje će snimiti ostatak pjesama za njihov prvi album koji će izaći do kraja ljeta 2018.

 

BC: https://fireincairo.bandcamp.com/releases

YT: https://www.youtube.com/watch?v=dXXEnl88ZSw

 

Dođi, podrži, poslušaj, uživaj i pozovi prijatelje! Vidimo se!

Ulaznicu za koncert možete nabaviti na ulazu na dan koncerta po cijeni od 10 kn do 22:30, dok nakon 22:30 ulaz košta 15 kn. Ako skupiš sve ulaznice u finalu te čeka Volim Ljuto iznenađenje!

Program je djelomično financiran od strane Ministarstva kulture.

Partneri:
AVID produkcija
Pivovara i pivnica Medvedgrad
Robert Bašić
Treći Svijet
Volim ljuto

čuješ?!, koncert, natjecanje