Stonebride + Wolfram

Nakon gotovo 5 predugih godina u KSET se vraća neuništiva rock mašinerija zvana Stonebride! U četvrtak, 29.3., s njima će pozornicu dijeliti posebni gosti te prijatelji iz novosadskog benda Wolfram.

Stonebride će tako koncertom u KSET-u privesti kraju svoju novu europsku turneju koja počinje sredinom ožujka te predstaviti svježi materijal koji će biti objavljen na samom početku turneje, a iza kojeg ponovno stoji nezavisna etiketa PDV. Nakon osnutka 2005. godine, odsvirali su neprebrojivo mnogo koncerata, dijelili pozornicu s mnogim bendovima te stvorili diskografiju koja broji 6 izdanja. Prvi EP naziva Smile & Shine datira iz 2006. godine, a posljednji album naziva Heavy Envelope izdan je 2014. 

Bend čine Siniša Krneta (gitara, vokal), Tješimir Mendaš (gitara), Alen Nužda (bass) i Stjepan Kolobarić (bubanj).

Facebook: https://www.facebook.com/stonebrideband/
Bandcamp: https://stonebride.bandcamp.com/

Novosadski Wolfram nije stranac zagrebačkoj publici s obzirom na to da je svratio već par puta u ove predjele, jednom prilikom čak i kao predgrupa Elderu. Momci sviraju alternative/electronic/post-metal, ili kako oni kažu “acid metal”, a od osnutka u 2011. izdali su jedan album naziva “Music of the Heaten”. U 2018. izlazi EP kojeg su najavili s dva singla - “Prošeta Se Jovka Kumanovka” i “Ljiljani”.

Facebook: https://www.facebook.com/WolframMusic
Bandcamp: https://wolframmusic.bandcamp.com/

Karte će u pretprodaji koštati 30kn i moći će se kupiti u KSET-u i Dirty Old Shopu, dok će na dan koncerta cijena porasti na 40kn.

koncert