FER Business Talks: Goran Vrabec, Volim ljuto

Volim ljuto je projekt nastao iz ljubavi prema chili papričicama i marketingu. Priča je krenula ne tako davne 2012. godine, a danas su vodeći proizvođač ljutih umaka i ostalih ljutih proizvoda u Hrvatskoj. Nedavno su otvorili i maloprodajnu trgovinu u kojoj, osim vlastitih, prodaju ljute proizvode ostalih domaćih i inozemnih proizvođača.

Glavni idejni pokretač cijelog projekta je Goran Vrabec, a u ponedjeljak, 26. ožujka, će nam prenijeti svoje iskustvo u pokretanju vlastitog poduzeća.

Kroz predavanje će ispričati priču o samom početku brenda (SPOILER ALERT! Ima veze sa KSET-om), izazovima, uspjesima, kao i razvoju brenda kroz kreativni i, ne nužno skup, digitalni marketing.

Dio predavanja će posebno biti usmjeren na današnje stanje i na to koliko je teško pokrenuti posao i biti konkurentan u svijetu novih tehnologija koje su poslovanje okrenule naglavačke.

Organizatori FER Business Talksa su Centar karijera FER-a te SPOCK, FER-ov poduzetnički inkubator. Ova serija predavanja o poduzetništvu pružit će nam uvid u uspješan razvoj ideja u opuštenoj atmosferi s predavačima koji imaju dugoročno iskustvo u poslovnom svijetu.

Podršku organizatorima pruža KSET.

Vidimo se 26. 3. u 18 h u KSET-u, Goran će rado odgovoriti na sva vaša pitanja!

Ulaz je besplatan!

predavanje