The Beans (HU) + Paul The Walrus

Žestoki garažni rockeri iz Mađarske, The Beans, dolaze u KSET u četvrtak, 15.3., a potporu im pruža domaći Paul The Walrus.

Mađarski trio hrvatska publika imala je prilike vidjeti na posljednjem izdanju Velvet Festivala na Krku gdje je njihov nastup bio jedan od najboljih na cijelom festivalu. Bend je osnovan 2015. godine, a u 2016. izbacili su album prvijenac naziva “Glitch” koji je odlično prihvaćen od kritike i publike. Njihova glazba kombinira žanrove poput punk rocka, grungea i new wavea, a bend stvara pod snažnim utjecajem američkih i britanskih garažnih izvođača.

“The Beans zato su spadali među najbolje što smo mogli gledati na Velvetu – puni energije i punkerski divlji, u punoj brzini prošetali su rock’n’roll poviješću od bluesa do Arctic Monkeysa uz catchy melodije i višeglasno “odurlane” refrene.” - Ravno Do Dna

Facebook / Bandcamp 

Paul The Walrus je novi zagrebački pop/rock bend koji je osnovao Borna Mijolović dok mu se u izvođenju pjesama uživo pridružuju Miro Kadijević (ritam gitara i prateći vokali), Martin Trgovec Greif (bubnjevi i prateći vokali) te Branimir Kuruc (bas gitara). PTW trenutno promovira svoj prvi spot i single “Not So Sweet” koji je najava prvog EP-a “Dolphin And Whale Watching”, a nedavno su izdali i pjesmu “Jack The Ripper” snimljenu na live sessionu.

Facebook /  Not So Sweet / Jack The Ripper 

Karte u pretprodaji koštat će 20 kn te će se moći kupiti u KSET-u i Dirty Old Empireu od 5.3., dok će na dan koncerta koštati 30 kn.

koncert