Nostalgični KSET Caffe

Za sve nostalgične duše željne dobrog partija, ali i one izmučene ispitnim rokovima istih takvih potreba u subotu, 10. ožujka vraćamo se u zlatno doba KSET Caffea.

Još smo jednom okupili najbolje DJ-eve Disco sekcije KSET-a iz vremena kad je bez Fejsa, #Twittera i Instača svaki petak Martinovka bila puna, a za dovoljno brze i sretne parti se nastavljao u KSET-u na “večeri kada se puštaju najveći hitovi prošlog i ovog stoljeća, kada ćete se naplesati do mile volje i kada je najjeftinija cuga u gradu”.

FIFA blok, Program tvog kompjutera, Friday I’m in love, Narcotic samo su neki od okidača koji nas vraćaju desetak godina unazad na plesni podij KSET-a, a nema brige ni za nove generacije jer će se na plejlisti naći stvarno sve i svašta. Sigurno i Krankšvester.

Zato se u subotu vidimo u KSET-u čija se vrata otvaraju u 21 h, a program traje do 3. Ulaz je 5 kn za studente i 10 kn za nestudente.

Podsjećamo vas da šank KSET-a radi do ponoći tako da slobodno donesite i svoju tekućinu za još bolji i intenzivniji doživljaj.

kset caffe, byob