Čuješ?!: Those Herds, Blue Hour Ferry

Peta večer četvrte sezone programa Čuješ?! je predzadnja večer ovog natjecanja za mlade i neovisne bendove i izvođače! U utorak, 6. ožujka u KSET-u nastupaju Those Herds i Blue Hour Ferry.

Those Herds je grupa žestokog rocka iz Krka, koja je život započela kao eksperiment. Glavni tekstopisac, aranžer i gitarist je Dario Arifović (gitarist u Grapevine babies), dok mu (a)ritmičku podršku na bubnju, s tekstovima i svojim vokalom pruža Kristijan Vasilić (gitarist u Brain Production). Niskim frekvencijama pomoću bas gitare vlada David Pajalić kojemu je ovo prvi live projekt. Druga gitara i vokal dodijeljeni su Skenderu Ahmetoviću (pjevač u Brain Production). Bend za sad ima 6 snimljenih pjesama, a ostale će objavljivati postepeno.

Bandcamp / YouTube

Blue Hour Ferry je funk grupa iz Zagreba. Nastao je 2014. godine kao suradnja Branimira Mačukata na gitari i Ivana Šlabeka na bubnjevima. 2016. godine se pridružuju Miroslav Janković na basu i Carolina Pia Garcia Johnson s vokalom. S ovom postavom snimljen je prvi demo album, a od kraja 2017. godine na mjestu vokala dolazi Daria Dubajić. Pjesme su autors ke i inspirirane raznim glazbenim žanrovima: funk, jazz, blues, rock, bossa i pop s naglaskom na groove.

YouTube 

Dođi, podrži, poslušaj, uživaj i pozovi prijatelje! Vidimo se!

Ulaznicu za koncert možete nabaviti na ulazu na dan koncerta po cijeni od 10 kn do 22:30, dok nakon 22:30 ulaz košta 15 kn. Ako skupiš sve ulaznice u finalu te čeka Volim Ljuto iznenađenje!

Program je djelomično financiran od strane Ministarstva kulture.

Partneri:

AVID produkcija

Pivovara i pivnica Medvedgrad

Robert Bašić

Treći Svijet

Volim ljuto

čuješ, koncert