Emphasis + Elephant Stalker

Dođite 22. veljače na savijanje vremena i prostora zvukom kroz koje će nas provesti moćni Elephant Stalker i Emphasis. Titani atmosferičnog instrumentalnog post metala pokušat će srušiti sve granice dosadašnje ljudske spoznaje o glazbi, ali i životu.

Četverodijelni sistem biomehaničkih zupčanika, sastavljen sa svrhom prijenosa energije u instrumentalnu zvučnu sliku koja opisuje post – apokalipsu kroz teške ritmove i ambijentalne melodije. Elephant Stalker je metamorfozirao u novu kreativnu formu, iz koje proizlaze britke sonične priče. Svojevrsnu najavu novog albuma uz presjek starih kompozicija imate prilike čuti uživo u KSET-u.

Bandcamp / Youtube

Emphasis je ime benda našao upravo kroz stalno eksperimentiranje što je pogotovo vidljivo u ranijim danima kada su isprobavali što vole i kako se uopće mogu izraziti kroz glazbu. To se potvrdilo nakon nekoliko godina rada kada su uvidjeli kako im glazba seže od ambijentalne do agresivnih i eksplozivnih rifova. Jednostavno, takav je krug života – naizgled nepovezive i različite stvari skladno se opetovano isprepliću. Presjek diskografije imat ćete prilike čuti uživo, a dotada ih slušajte online.

Bandcamp / Youtube

Karte po pretprodajnoj cijeni od 20 kn mogu se kupiti u KSET-u i Dirty Old Empireu, dok će na dan koncerta koštati 30 kn.

koncert